Guardiola mégis ragaszkodik a világ egyik legjobb csatárához

Fotó: Twitter/Manchester City
not image

Hujber Dávid

2021. július 14. - 20:18

Úgy tűnik, hogy a Manchester City nem engedi el olyan könnyen a dolgot, és mindent megtesz azért, hogy a Tottenham csatára náluk folytassa tovább.

A hajlandóság megvan erre, mivel Kane már az Európa-bajnokság előtt közölte a Tottenham vezetőivel, hogy távozni szeretne. Nem sokkal később a City egy 100 millió fontos ajánlattal érdeklődött Londonban, amit azonnal visszadobtak.

Ekkor nyilatkozott úgy Guardiola, a Manchester City edzője, hogy Kane elérhetetlen számukra, mert túl sokat kérnek érte. A Spurs állítólag 175 millió fontot akart látni a brit csatárért cserébe, ami irreális összeg.

A londoniak tudják, hogy ezt az összeget még a City sem fogja kifizetni, de úgy hírlik, hogy egy nagyobb ajánlatért, plusz cserébe két játékosért már meg lehetne őket győzni. A Fichajes a TheAthletic című lapon keresztül arról számolt be, hogy Guardiola nem adja fel, továbbra is ragaszkodik Kane megszerzéséhez, és a City vezetősége kész lenne növelni az ajánlatán.

Az angol bajnok 120 millióra növelné az ajánlatát, és belső információk szerint ez az összeg már nagyon közel lenne ahhoz, mint amit a Tottenham elnöke valójában elképzelt. A 175 milliótól ugyan még mindig messze van, ezt még ők sem gondolhatták teljesen komolyan.

Nem várt helyzet a Real Madridnál

Érdekes hetek állnak előttünk, és a City a jelek szerint kész szembemenni azzal, amit korábban kitűzött maga elé, hogy ekkora összeget nem kínálnak egy játékosért, de most mégis erre készülnek, mert valakire szükségük van Aguero pótlására, aki nem hosszabbított és ingyen távozott a klub legendájaként.