Guardiola elmondta, szerinte ki nyeri a Bajnokok Ligája döntőjét

Fotó: EPA/SEDAT SUNA
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Pep Guardiola egyszerű választ adott arra a kérdésre, melyik csapat nyeri meg a Bajnokok Ligáját a Manchester City és az Inter közül.

Eljött a nagy nap, amikor is összecsap a Manchester City és az Inter a Bajnokok Ligája döntőjében. Papíron ez egy nagyon sima finálé is lehet, de talán pontosan ez adja meg az esélyt az olaszoknak a fináléban.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Ugyanakkor az is benne lehet a pakliban, hogy a City gólgálát rendez az Inter ellen, mert a világ legjobb csapatának mondhatják magukat, és nemcsak a félelmetes mérleggel rendelkező Haaland miatt.

„Ez egy álom, igen! Annak kell lennie! Ahhoz, hogy elérj dolgokat, mindig kell egy megfelelő szintű megszállottság vagy vágy. A megszállottság egy pozitív szó a vágyra, de természetesen ez egy álom.” – idézte az ESPN Guardiolát

„Tudjuk, hogy ez mennyire fontos. Nem nézegetem, hogy az embereknek mi a véleményük, csak arra koncentrálok, amit tennünk kell. Láttam az Inter meccseit, és megpróbáljuk a saját játékunkat játszani.”

„Minden egyetlen egy meccsel ér véget, és az a csapat fog nyerni, amelyik 95 percen keresztül a legjobban teljesít. Az Inter Milan nagyobb nálunk, ami a sorozat történelmét illeti, és mi vagyunk a meccs esélyesei, ugyanakkor az a fontos, hogy isztambuli idő szerint este 10 órakor a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk, és ez dönthet.”