Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Jó híreket kaptak a GTA-rajongók, új játékok jöhetnek

Rockstar
not image

Kulcsár Péter

2021. november 7. - 13:37

A nemrégiben felröppent pletykák szerint régi klasszikusokkal bővülhet a Nintendo Switchen kínált Rockstar-játékok tárháza.

A Rockstar stúdió az elmúlt hónapokban végre hallatott magáról, ami főként a GTA-trilógia remasterének köszönhető, ami hamarosan megjelenik PC-n, next-gen, illetve prev-gen konzolokon egyaránt.

Ezen felül megtudhattuk, hogy állítólag a Red Dead Redemption első epizódjának újragondolt változatán is dolgoznak, miközben párhuzamosan zajlik a GTA 6 fejlesztése is, bár utóbbi esetében még nem tudni, pontosan milyen fázisban tarthatnak.

A GameRant magazin szúrta ki, hogy a Twitterre felkerült szivárogtatásban arról írtak, a hordozható Nintendo Switch konzollal rendelkező felhasználók szintén örülhetnek, hiszen állítólag több Rockstar-címet is elérhetővé fognak tenni rajta.

Elsőként a GTA 4 és a GTA 5 Switches verziója kerülhet piacra, később pedig elképzelhető, hogy a GTA Online és a Red Dead Redemption 2 szintúgy megkapja a szükséges portot, bár mérget még egyikre sem szabad vennünk, hiszen könnyen lehet, mindössze légből kapott infómorzsákról van szó.

Mindenesetre jó látni, hogy beindult a mozgolódás a Rockstar háza táján, és egyre többen várják, mire készülhet az újgenerációs konzolokon a nívós stúdió, akik egészen biztosan meglepetésbombák tömkelegével készülnek, ezért nem árt, ha figyelemmel követjük a fejleményeket.