Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,47 Ft
Euró
394,16 Ft
Font
459,90 Ft
Bitcoin
62,648 $

GTA 6: újabb szivárogtatás bukkant fel, pár nappal a hivatalos trailer debütálása előtt

Mindössze pár nap van hátra és érkezik a hivatalos trailer, ám egyesek úgy tűnik, ennyit már nem tudtak várni.

A kép illusztráció.
Konzol/Videójátékok

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a játékosközösség hatalmas lázban ég azóta, hogy a Rockstar végre megszólalt a várva várt GTA 6 kapcsán, és bejelentette, december 5-én végre érkezik az egy évtizede fejlesztés alatt álló játék hivatalos előzetese.

Úgy tűnik azonban, hogy akadnak olyanok is, akik ennyi várakozás után már nem bírták volna ki ezt a pár napot a hivatalos trailerig, és újabb információkat szivárogtattak ki a játékról, ám a korábbiakhoz hasonlóan e szivárogtatást is érdemes fenntartásokkal kezelni. Soron kívül Eltiltást kapott a Ferencváros edzője, Sztankovics

Ezúttal állítólagos játékmenet-felvételeket és a GTA 6 térképének részleteit szivárogtatták ki: ez a bizonyos kiszivárgott felvétel, melyet egy azzarossi nevű felhasználó tett közzé a TikTokon, úgy tűnik, a GTA 6 egyik fejlesztői buildjéből származik.

A felvétel Vice City metropoliszának egyik területét mutatja be, a kamera szabadon mozog, a képernyőn pedig fejlesztői jegyzetek láthatók. A GTA-rajongóknak sem kellett sok: gyorsan összehasonlították a kiszivárgott felvételeket a tavalyi kiszivárgásokkal, és több hasonlóságot is találtak az épületek és nevezetességek tekintetében.

A szivárogtató állítja, hogy a GTA 6 épületeinek 70 százaléka bejárható lesz, és a játék megjelenése állítólag 2024 őszére várható. A játék előrendelései várhatóan az első trailer megjelenését követően, ezen a héten indulnak el, ám ennek kapcsán egyelőre nem érkezett hivatalos információ a stúdiótól.

Egyre több állam sürgeti, hogy az iskolákban tiltsák be a telefonokat

Egyre több tanár panaszkodik arra, hogy a diákok filmeket néznek, videókat és fotókat küldözgetnek egymásnak a tanórákon, ahelyett, hogy figyelnének.