Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
38,851 $

Ezen a héten jelenthetik be a Grand Theft Auto 6-ot, jön a trailer

Megbízható források közölték, hogy várhatóan ezen a héten a Rockstar Games bejelenti a Grand Theft Auto 6-ot, ami hosszú évek óta készül.

Fotó: Twitter/Rockstar Games
Konzol/Videójátékok

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több bennfentes is azt állítja, küszöbön állhat a GTA VI bejelentése, és ezzel együtt az első trailer kiadása szintén rendkívül közel van. A rajongók már évek óta várnak erre a pillanatra, mert noha a GTA V továbbra is nagy siker az online részlegének köszönhetően, mindenki kíváncsi az új epizódra.

Egy több mint innovatív játék van készülőben, mely messze megelőzheti a korát, akárcsak a korábbi részek. Ezúttal a Bloomberg számolt be arról, hogy a Rockstar Games több embere is elárulta, a GTA VI bejelentése a héten várható, míg a trailert decemberben adják ki. Soron kívül 6 százalékkal emelkedik januártól a nyugdíj, íme a részletek

A Gamerant hozzáteszi, mivel a forrásoknak nincs engedélyük beszélni az ügyről, névtelenek maradnak, és további információt nem osztottak meg a játékról, ahogyan arról sem, mire számíthatunk.

Mivel a Rockstar Games most fogja ünnepelni a 25. évfordulóját, igencsak stílszerű lenne az időpont a bejelentésre. Miután a Bloomberg egy igen komoly híroldal, joggal bízhatunk abban, hogy a források igazat mondtak és hamarosan lehullhat a lepel a GTA VI-ról.

Már egy évtizedes a GTA V, mely minden rekordot megdöntött, amit csak lehetett. Rengeteg plusz tartalom készült hozzá és még mindig sokan játszanak vele, viszont eljött az idő, hogy előkészítsék a helyet a folytatás kiadásának.

EB-sorsolás: ismét összecsap Magyarország és Németország, kemény csoportban a válogatott

Marco Rossi együttese a második kalapból várhatta a hamburgi sorsolást.