Clouds
21 Budapest
Dollár
344,29 Ft
Euró
368,81 Ft
Font
428,07 Ft
Bitcoin
25,657 $

Görög Zita fenségesen néz ki bikiniben

Fotó: Instagram/Görög Zita
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Görög Zitán sem igazán fog az idő, egy olyan természetes szépség, akinek nincs miért aggódnia az öregedés kapcsán.

Az öregedés mindig is jelen lesz az életünkben, különösen 30 felett, és a nők esetében, mivel érthető módon nem akarnak kifutni az időből a gyerekvállalás miatt. Ugyanakkor nem egy példát láthatunk arra, hogy milyen jól tartják magukat a hírességek.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Penelopé Cruz az egyik nagy kedvencünk, aki még mindig csodálatosan néz ki. Mellette Salma Hayek-ről sem feledkezhetünk meg, de egészen nyugodtan ebbe a kategóriába sorolhatjuk Heidi Klum-ot is.

Magyarországon Görög Zita az egyik legélesebb példa, nem kevés esztendőt tagadhatna le, és közben nagyon szépen, igényes módon éli meg a korát. A gyereknevelés és a munka mellett szerencsére a nyaralások sem maradnak ki, ami Zita feltöltődése miatt is fontos.

„Idén csak pár nap jutott pihenésre, nyáron biztos nem tudunk az egész családdal elmenni sehova. Milánnak edzések, Zsoltinak továbbképzések, válogatott, Lottinak tánctábor és már nyáron elkezdjük a felkészülést a felvételire, nekem forgatások, rendezvények.” – árulta el a posztjában Görög Zita.

„Akárhogy sakkoztunk, ez a 4 nap jutott. De ez a 4 nap ismét csodálatos volt, mert Jordánia fantasztikus. 20 éve voltam először, elvarázsolt az érintetlen természet és az az emberi kedvesség, amit sehol máshol nem tapasztaltam a világban. A kis oázisok, a Holt tenger, Petra, a sivatag, Amman piacai, a Nebó hegy mélysége és magassága.”

„Ezer féle humusz, a friss mangó italok, mazsolás rizs, a fűszeres ételek változatossága. Egyszerre választhatod a luxus és a nomád körülményeket. 20 év alatt, most először mentem luxiba. Mert most ez volt a kényelmes az idő rövidsége miatt. Pihenni szerettünk volna. A legjobb ha autót bérelsz.”

„Nem kell félni a vezetéstől, csak Amman igazán forgalmas, a Holt tengertől lefelé kevés, Petrától Aqabáig pedig szinte alig találkozni autóval. A Jordan Pass megvásárlásával a vízum és az összes belépő a kezedben van.( Sivatag, Petra, Amman nevezetességei) A @wizzair járataival 3 óra alatt egy mesébe csöppenhetsz. Egy élő és folyamatosan változó festménybe.”