Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,872 $

Jövőre érkezik a Google forradalmi Pixel Watch okosórája

A kaliforniai techóriás a legújabb szivárogtatások alapján 2022-ben mutathatja be a régóta várt okosórát, amivel céljuk az lehet, hogy letaszítsák trónjáról az Apple népszerű kütyüjét.

Google
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A minden bizonnyal jövőre debütáló készülék a The Verge magazin értesülései szerint a Rohan kódnevet viseli, és a legújabb, Watch OS 3 operációs rendszert fogja futtatni annak érdekében, hogy bemutassák a Google okosóra-szoftverének leghasznosabb és legértékesebb funkcióit.

A Google Pixel Watch kerek formavilágot kaphat, nem lesz kerete, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag egy óriási kijelzővel látják el, amit szabadon nyomkodhatunk, bár kérdéses, hogy emiatt milyen kezdőáron kerülhet a boltok polcaira, hiszen a szóban forgó technológia manapság méregdrága mulatságnak számít. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az okosóra egészségügyi mérőszámokat is rögzíteni tud majd – igaz, ez már nem mondható újdonságnak, mivel az Apple és a Samsung kütyüjei ugyanezt tudják évek óta, nem mellesleg a feltörekvő kínai gyártók, köztük a Xiaomi is letette az asztalra az olcsó alternatíváit a felsorolt készülékeknek.

Legkorábban jövő tavasszal kerülhet sor a Google Pixel Watch bemutatójára, de csak akkor, ha az összes előzetes tesztelést sikerrel teljesíti, amire a szakértők szerint eddig nem sok esély mutatkozik.

A Rohan az Apple Watch-nak hivatott konkurenciát állítani, az akkumulátoros üzemidő frontján pedig már most úgy tűnik, hogy ez sikerülhet neki, természetesen ha hihetünk a szivárogtatásnak. Az árazás is magasabb lesz, mint bármelyik okosóráé vagy Fitbit-készüléké: figyelembe véve, hogy a Sense 299 dollárért indult, mindez azt jelenti, hogy a Pixel Watch legalább 349 dollárt kóstálhat, vagy még ennél is többet.

Szoboszlai visszatért, a 99. percben nyert a Liverpool

Szoboszlai Dominik visszatért a Liverpoolnál a sérülését követően, de egy több mint nehéz meccsen vannak túl a Nottingham Forest ellen az angol bajnokságban.