Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Gólgazdag döntetlent játszottunk Lengyelország ellen

A mérkőzés meglehetősen lassan indult el, még kiismerték egymást a felek, egyszer kellett a partjelzőnek magasba emelni a zászlaját. Ezt követően azonban jött a meccs első, de nem utolsó nagy fordulata, amelynek mi örülhettünk. Lovrencsics Gergő egy fantasztikus labdát adott Sallai Rolandnak, aki egy remek labdaátvételt követően indult meg, és két védő kíséretében betört a […]

...svg content...Budapest, 2021. március 25. A lengyel Krzysztof Piatek (j2, háttal) gólt rúg, mellette Fiola Attila (k) a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Magyarország-Lengyelország mérkőzésen a Puskás Arénában, Budapesten 2021. március 25-én. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A mérkőzés meglehetősen lassan indult el, még kiismerték egymást a felek, egyszer kellett a partjelzőnek magasba emelni a zászlaját. Ezt követően azonban jött a meccs első, de nem utolsó nagy fordulata, amelynek mi örülhettünk.

Lovrencsics Gergő egy fantasztikus labdát adott Sallai Rolandnak, aki egy remek labdaátvételt követően indult meg, és két védő kíséretében betört a tizenhatosra, majd a kapu jobb alsó sarkába gurítva gólt szerzett. Magyarország – Lengyelország 1:0! Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Ezt követően a meccs csendesen zajlott, Lovrencsicsnek, Fiolának és Miliknek voltak kisebb-nagyobb próbálkozásai a félidő során, de jelentősen esemény nem történt, amely alkalmas lenne a nézők vérnyomásának megemelésére. A félidőre így előnnyel fordultunk, bizakodhattak a magyarok.

A második félidő ezt követően szintén álomszerűen indult, ugyanis egy kipattanó lövést Szalai Ádám tudott a kapu bal oldalába juttatni. Magyarország így 2-0-s vezetést szerzett Lengyelország ellen, egyre szebben alakult a mérkőzés.

A magyar válogatott azonban mennyből a pokolba került két perc leforgása alatt, Paulo Sousa mester jól tudott cserélni: az 59. percben beállt Krzysztof Piatek ugyanis a 60. percben lőtte be a kipattanó labdát, ezzel szépített a lengyel válogatott. Egy percre rá Lovrencsics pedig labdát vesztett, a lengyelek pedig kegyelem nélkül végigvezették a támadást és kiegyenlítettek Kamil Jozwiak révén.

Nem sokkal később Marco Rossi is cserékhez folyamodott; Lang Ádám, Loic Nego és Varga Kevin érkezett Hangya Szilveszter, Lovrencsics Gergő és a gólszerző, Sallai Roland helyett. A támadások oda-vissza zajlottak, ám nem tudták megfelelően áttörni egymás védelmét a felek.

Ezt követően azonban jött az újabb dráma: egy remek keresztlabdát követően Willi Orban érkezett, és a kapuba juttatta labdát. Magyarország ezzel ismételten vezetést szerzett Lengyelország ellen a mérkőzés 78. percében.

Nem tarthatott sokáig a magyarok öröme, ugyanis Robert Lewandowski is megvillantotta magát. Egy jól felépített lengyel támadást követően üresen maradt a Bayern München támadója, és magabiztosan berúgta a magyarok kapujába, ezzel a 83. percben ismét kiegyenlítettek a lengyelek.

Lengyelország alapvetően dominálta a labdabirtoklást, ám a helyzetek terén fej-fej mellett járt a két csapat. A 87. perc környékén a lengyelek lőhettek egy szabadot, ám végül nem sikerült belőle érdemleges helyzetet kialakítani.

A hosszabbításban ráadásul még egy hidegzuhany érkezett, ugyanis Fiola Attila megkapta a második sárgáját, így kiállították a mérkőzés végén. A meccsen végül már nem volt további esemény, így döntetlent játszottunk Lengyelország ellen. Magyarország – Lengyelország 3:3.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.