Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Kiderült, miért nem volt mostanában aktív az Instán Gelencsér Timi

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timinek fontos oka volt arra, hogy az elmúlt időszakban kissé mellőzze a közösségi médiát, de ennek most vége.

Gelencsér Timitől megszokhattuk, hogy nagyon aktív a különböző közösségi platformokon. Az Instagramon és a TikTokon is rendkívül népszerű, már számos különleges tartalmat láthattunk tőle az évek alatt.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars korábbi versenyzője mindig igyekszik valami pluszt adni. Ez lehet egy videó, egy fotó, az oldalain valóban nem unatkozhat az ember, és sokan kedvelik.

Csak az Instagramon például lassan 440 ezer követőt számolhat, így akár egy éven belül az 500 ezer is meg lehet neki. Nyilván lehet rajta némi nyomás emiatt, hogy ilyen sokan követik, akik újabb és újabb tartalmakat várnak.

Az elmúlt időszakban azonban Timi érezhetően visszavett, de ennek fontos oka volt. A vizsgaidőszaka miatt háttérbe vonult, és jó érzés volt számára elengednie a telefont, ami szintén az élete része.

„Sziasztok! Elnézést, hogy csak úgy eltűntem, de egy 2 hetes vizsgaidőszakkal egybekötött social média detoxot tartottam. Nekem ez volt ez első vizsgaidőszakom és eléggé ráparáztam, de ha az égiek is úgy akarják, akkor ma volt az utolsó vizsgám. Nagyon jól esett a telefon mellőzése, de most már visszatérek és újra aktív leszek.” – ígérte Timi.

Még több bulvár: Rubint Réka a Dancing with the Stars után rendkívül nehéz hónapokat élt át