Clouds
21 Budapest
Dollár
365,25 Ft
Euró
391,78 Ft
Font
439,82 Ft
Bitcoin
23,253 $

Rubint Réka a Dancing with the Stars után rendkívül nehéz hónapokat élt át

Fotó: Rubint Réka fitneszedző fut a Runway Run jótékonysági futóversenyen a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es kifutópályáján 2017. szeptember 2-án. MTI Fotó: Lakatos Péter
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Rubint Réka a TV2 vendége volt csütörtök reggel a Mokkában, és igen sejtelmesen nyilatkozott, többek között arról is, mi történt vele a Dancing with the Stars után.

Réka az interjúja elején megjegyezte, örül, hogy vége a 2022-es évnek, ami nem éppen úgy sikerült számára, mint azt szerette volna. Ugyanakkor úgy gondolja, és így is éli az életét, minden nehézség értünk van, és ez egy lehetőség a fejlődésre.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Hozzátette, ebből az ember igazán akkor tud profitálni és fejlődni, ha valóban foglalkozik önmagával. A 2023-as évet egy újjászületés táborban kezdte az elmúlt hétvégén, ami nagyon nagy élmény volt számára.

Nem is gondolta volna, hogy ez ennyire jó élménnyel, tapasztalásokkal szolgál. Sokat tanult a táborban, többek között magáról is, és megjegyezte, az ehhez hasonló dolgok érdeklik, ezekről tanul.

Rubint Réka ma már hálás, hogy kiesett a Dancingből

A sok tapasztalást, amit az egész élete során átélt, kezdve a nehézségekkel, át szeretné adni a mozgás segítségével. „Tudjam őket motiválni, tanítani arra, hogy igenis bárhonnan fel lehet állni.” – fogalmazott Réka a Mokkában.

Azt is elárulta, a 2022-es év vége minden szempontból nehéz volt neki, amiről egyszer részletesen is mesélni fog. Azt gondolja, olyan időszakon van túl, ami önmagában megér egy könyvet, az a három-négy hónap, onnantól kezdve, hogy kiesett a Dancing with the Starsból.

„Ma már nagyon hálás vagyok, hogy a jóisten kiemelt, mert úgy vallom, hogy sok dolog történik az emberrel, de valamikor az isteni gondviselés ott van rajtunk. Biztos vagyok benne, hogy rajtam volt.”