Clouds
21 Budapest
Dollár
352,70 Ft
Euró
387,92 Ft
Font
435,24 Ft
Bitcoin
23,785 $

Videón Gelencsér Timi nagyon kemény hasedzése

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi akkor sem viccel, ha hasedzésről van szó, mindent belead, ráadásul a gyakorlatok igencsak hatékonyak.

Gelencsér Timi imádja az új edzésformákat, kipróbálni a különböző sportokat, és azokban minél magasabb szintre jutni. Emiatt az Exatlon Hungary mindenki másnál kézenfekvőbb volt számára, abszolúte otthonosan érezte magát a közegben.

Soron kívül Karácsony szerint gyorsabb és kiszámíthatóbb lett a buszközlekedés a Lánchídon

Messzire is jutott, egészen a döntőig, ahol ugyan ezüstérmes lett, nagyon sok jó tapasztalattal és barátokkal gazdagodott, nem beszélve a követőkről. Az volt az a pont, amikor igazán beindult körülötte minden, és sok ezer ember kezdte el követni az Instagramon.

A TikTokon szintén népszerű, imádják őt, a videót, amik között humorosakat is találni. Aki kicsit is ismeri Timit, az tudhatja, hogy a humor fontos szerepet játszik nála, és ha edzésről van szó, ugyancsak komolyan veszi a dolgokat.

A formájára az egyik legerősebb Magyarországon a hírességek között, akár fitneszmodellként is karrierbe kezdhetne. Ráadásul még mindig fiatal, tele van erővel, motivációval, és természetesen a hasedzések sem maradhatnak ki.

Legutóbb is megnyomta, és egy olyan gyakorlatot végzett, ami rendkívül hatékony, de nem könnyű. Egy igazán kemény hasgyakorlat, nemcsak nőknek, amit ezen a linken keresztül érhettek el Timi bemutatójával.