Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Gelencsér Timi fenséges bikiniformája februárban

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi biztosan nincs azok között, akiknek aggódniuk kellene a bikiniformájuk miatt, mert télen-nyáron topformában van.

Gelencsér Timi, a TV2 sztárja nagyon aktív életet él, miközben egy rendkívül jól terhelhető fiatal lányról beszélünk. Számára a folyamatos fejlődés az egyik kulcs az életében, és ez minden területre értendő.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Mentálisan, lelkileg és fizikálisan is képzi magát, nemrég például úgy döntött, hogy visszamegy tanulni a felső oktatásba. Ezzel újabb és újabb terheket vett a nyakába, ugyanakkor pontosan tudja, mit csinál.

Ezzel még inkább sűrűbbé válhatott az élete, minden perce be van osztva, ugyanakkor arról sem feledkezik meg, hogy kikapcsolódjon. Egy héttel ezelőtt még a hófödte hegyek között snowboardozott, most pedig egy meleg helyen nyaral.

A tökéletes formában lévő modell imádja a havat, de a szigeteket még jobban. Nincs is szebb egy tengerpartnál, ahol pálmafák veszik körbe az embert, miközben csak élvezi a napfényt, a Nap igazi erejét.

Timi pontosan ezt teszi, és mint azt látni fogjátok, enyhén szólva is megvan a bikiniformája. Remekül áll rajta ez a fürdőruha, ám egyelőre csak annyit tudhatunk, hogy egy meleg helyen nyaral.