Clouds
21 Budapest
Dollár
367,94 Ft
Euró
394,78 Ft
Font
442,47 Ft
Bitcoin
22,832 $

Snowboardozás közben hozták rá a frászt Gelencsér Timire (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi épp videót készített, amikor a társak közel elhúztak mellette, amire nemigazán számított, és kicsit megijedt.

Gelencsér Timinél nehéz lenne aktívabb hírességet találni Magyarországon, rengeteg időt tölt az autójában, ahonnan általában sminkes videókkal jelentkezik. Emellett sztorikat mesél, és sokat dolgozik, hol a televízióban, hol egy másik eseményen, vagy fotózáson.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Bizonyos szempontból áloméletet élhet, és ez olyasvalami, amire igazán vágyott. A kitartása meghozta a gyümölcsét, de aki kicsit is ismeri Timit, az tudhatja róla, hogy általában szereti növelni a tétet, ha kihívásokról van szó.

Nemrég visszaült az iskolapadba, és a vizsgaidőszak miatt egy időre inaktiválta magát a közösségi médiából. Szüksége volt erre, mert másképpen nem tudott volna felkészülni a vizsgáira, amik szintén fontosak.

Most, hogy túl van ezen az egészen, újra aktívvá vált az oldalain, és sokat nem kellett várnunk arra sem, hogy megint felcsatolja a lábaira a snowboardcipőjét. Ez az egyik kedvenc sportja, és most is egy csodálatos helyszínen élvezheti mindezt.

-7°C-ban jelentkezett be az egyik pályáról, és miközben igyekezett megörökíteni a csodálatos tájat, elhúztak mellette a társai. Timi hirtelen felsikoltott, kissé megijedt, de nem történt baj, jól szórakoznak odafent. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg!