Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Gelencsér Timi csúcsformában tért vissza a Dancing with the Stars tánctermébe

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. szeptember 16. - 17:05

Nem lehet azt mondani, hogy ne állna jól ez a szerepel Gelencsér Timinek, aki minden bizonnyal ismét esélyes lenne.

Gelencsér Timi az első évadot nyerte meg a Dancing with the Stars-ban, és látván a teljesítményét, nem lehetett kérdés, hogy ki lesz a befutó. Tóth Andinál pedig az első perctől kezdve mindenki arról beszélt, hogy ezt az évadot csak ő nyerheti meg.

Soron kívül GTSOU: nem változott az Európába irányuló orosz gázszállítások mennyisége

Emiatt is lett volna érdekes a két fiatalt ugyanazon szezonban látni, valószínűleg még többet hoztak volna ki egymásból. Pár év múlva érdekes lenne egy olyan szezont rendezni, amiben a korábbi legjobbak szerepelnek.

Timi azonban nem hagyta el a produkciót, műsorvezetőként is bizonyította a rátermettségét, kiváló munkát végzett. Ráadásul egy élő műsorban, nemcsak bennünket, hanem a TV2 vezetőségét is meggyőzte.

A harmadik kiírásban szintén a háttérműsort fogja vezetni, amivel egy újabb rendkívül intenzív időszak veszi kezdetét számára. Sőt, valószínűleg már elkezdődött ez a folyamat, és hamarosan kiderülhet, mikor rajtol el a mezőny.

Gáspár Győzőék a magas rezsi miatt eladhatják a házukat?

„Ma beugrottam a DWTS próbatermébe, hamarosan meg is mutatjuk, hogy miért.” – írta a posztjában Timi, aki továbbra is szuper-fitt, csúcsformában van, mint egy igazi profi táncos, sokan megirigyelnék ezeket a vonalakat.