Clouds
21 Budapest
Dollár
353,19 Ft
Euró
385,28 Ft
Font
431,84 Ft
Bitcoin
23,659 $

Gáspár Zsolti édesapja több ezer liter pálinkát küld a nagy esküvőre

Fotó: TV2
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Zsolti hamarosan ismét megházasodik, újra elveszi a szerelmét.

Gáspár Zsolti nagyon boldogan él együtt a párjával, immáron 26 éve, ami rendkívül hosszú idő. Jóban és rosszban is kitartottak egymás mellett, bár volt egy igazán nagy mélypont, amikor elváltak.

Soron kívül Ennyivel tervezi emelni a tanárok bérét a kormány

Később mégis összehozta őket a sors, és egy ideje tervezik, hogy ismét egybe kelnek. Nem túl gyakori, amikor egy korábban elvált pár újra összejön, és még ritkább, hogy ismét egybe kelnek Isten színe előtt.

Nem is oly rég a koronavírus szólt közbe, amiatt nem tudták megtartani az eseményt, mert szerették volna, ha mindenki ott tud lenni a rokonok és barátok közül. Már azt is tudni, hogy május hónapra tűzték ki az esküvőt, amit egy tanyán szeretnének megtartani.

„Sátrak lesznek felállítva, a vendégek pedig szalmabálákon fognak aludni, hogy átérezzék, milyen egy igazi vidéki lagzi.” – idézte a Blikk Zsoltit, aki a Hot! Magazinnak mesélt a részletekről. „A rokonsággal együtt 450-en leszünk, ezen felül még 200 fővel számolunk, hogy bárki eljöhessen nézelődni, aki szeretne. Persze, őket is megkínáljuk majd süteménnyel, fasírttal.”

Gáspár Győző is segít az esküvő megszerzésével, míg az édesapjuk több ezer liter pálinkát biztosít a nagy napra. Várhatóan az elmúlt évek egyik legnagyobb eseménye lesz a sztárvilágból, amire érdemes lesz odafigyelni.

Zsolti az utóbbi években még nagyobb népszerűségre tett szert, köszönhetően a Farm VIP-nak is, amiben ő az egyik legfontosabb szereplő. Mindhárom évadban Demcsák Zsuzsa mellett dolgozott, és gazdaként sorra adta ki a különleges feladatokat a sztároknak.