Gáspár Laci megválik az egyik komoly autójától, de jön helyette egy új

Fotó: Instagram/Gáspár Laci
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 08:08

Az énekes a rajongók, követők véleményét kérte ki, hogy mi legyen a következő „csodaautó”, pedig még egy Lamborghini is a garázsát díszíti.

Gáspár Laci imádja a sportautókat, a nagyon erős, több száz lóerős verdákat, amik brutális gyorsulást és vezetési élményt nyújtanak. A hosszú karrierje ideje alatt már számtalan ilyen autót vezethetett, képtelen beleunni.

Ha Amerikában lenne akkora sztár, mint Magyarországon, valószínűleg már dollármilliókat keresett volna, és lenne vagy 20-30 különleges autója. Tegyük hozzá, így sem panaszkodhat, hiszen ott a szép nagy háza, és a különleges autói.

A legértékesebb természetesen a Lamborghini, amiről először többen azt hitték, hogy bérelt, de nem. Nem semmi, hogy egy ilyen olasz csoda is Laci tulajdonában van, ami részben megmutatja, hogy mekkora sztárról is beszélünk.

Barta Sylvia 50 felett is egészen csodálatosan néz ki, és szexi

Most azonban valami újat szeretne magának, és a követők segítségét kéri ebben, hogy milyen autó legyen a következő. Gaspár Niki szintén reagált, aki Ferrarit írt… Sokan padlót fognának, ha Lacinak még egy Ferrarija is lenne a másik olasz gép mellett.

„Megválok az egyik szerelmemtől! Mi legyen helyette? Jöhetnek a sportautós tippek! Csak 600 ló felett!!” – írta a posztjában Laci, ami alatt rengeteg komment született. Egyelőre nem tudni, pontosan melyik autótól válik meg, de nem kizárt, hogy a Mercedesről van szó, amiben ül a képen.