Barta Sylvia 50 felett is egészen csodálatosan néz ki, és szexi

Fotó: Fotó: Instagram/Barta Sylvia
not image

Hujber Dávid

2021.április.7 - 21:35

Minden elismerésünk Barta Sylviának, aki hazai pályán mutatja meg, hogy 50 felett is lehet csodálatosan kinézni, ez nemcsak a fiatalok kiváltsága.

A felgyorsult világunkban egyre többször kerül szóba az öregedés, és közben ádáz harcot vívunk a ráncokkal. Nyilván megannyi krém és vitamin létezik, amik segíthetnek a folyamat lelassításában, de sok függ attól is, milyen életet élünk.

Az idő múlásával egyre inkább kevésbé tudjuk elfogadni az öregedést, ami azonban egy teljesen természetes folyamat. Az idő kerekét nem lehet megállítani, ugyanakkor sokat tehetünk azért, hogy a lehető legjobb formában legyünk.

Mi is gyakran élünk a külföldi példákkal, de több olyan hírességünk van, akik 50 felett is úgy néznek ki, mintha csak a 40-es éveik elején járnának. Barta Sylvia abszolúte ebbe a kategóriába sorolható, a mindig mosolygós műsorvezető és időjárás-jelentő nagyon büszke lehet a kinézetére.

Megan Fox 34 évesen is extra-szexin néz ki

Még a 20 éves korosztály is megirigyelhetné őt, annyira csinos, vonzó és szexi. Nemzetközi szinten is abszolúte a top-kategóriába tennénk az időjósok táborát illetően, és ezt kevesen mondhatják el magukról.

Szerda reggel a Mokka vendége volt, és egy testhezálló ruhát választott magának, ami tökéletesen kiemeli az alakját. Egészen hihetetlen, hogy menyire jó formában tartja magát a tévés, aki több évtizede van a szakmában.