Gáspár Laci megmutatta a Lamborghinijét: iszonyat jól néz ki!

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 14:08

Még mindig masszívan mutat a Lamborghini, háttérben a panelházakkal, de ez az autó még Monacóban is nagy feltűnést tudna kelteni.

Gáspár Laciról köztudott, hogy egy igazi autóimádó, van is pár luxusautója. Az évek során egészen különleges modelljei voltak, majd megvalósította élete egyik legnagyobb álmát és vásárolt magának egy Lamborghinit.

Jól emlékszünk, hogy eleinte sokan nem akarták elhinni, hogy övé a verda, de ez nem egy bérelt autó. Azóta átesett némi átalakításon a gép, mely feltűnőbb és menőbb, mint valaha. Egy igazi gyöngyszem, mely részben befektetés is lehet.

Ez az autó hosszú évekkel később akár sokkal többet is érhet, mint jelenleg és valószínűleg nincs is benne túl sok kilométer. Ez nem egy olyan verda, amivel csak leugrunk a közértbe vagy hasonló, nem állandó használatra való.

Rácz Jenő elárulta, hogyan hívnák a gyerekeit, és a menyasszonya hány babát szeretne

Az énekes nagyon óvja a gépet és most, hogy jobb az időjárás, nem csúszósak az utak, valamint a köd is eltűnt, itt a lehetőség arra, hogy egy kicsit kimozdulni. Laci imádja ezeket a napokat és nyáron valószínűleg sokat fogjuk látni a volán mögött.

Addig is, itt egy menő szelfi a menő verdáról a menő tulajdonosával. A sztár most is végtelenül lazára vette a figurát. „Visszatér a jó idő,visszatérnek lassan a színek és a remény is! Reméljük, hamarosan visszakaphatjuk a régi szeretett életünket! Szép hétvégét Nektek!” – írta a posztjában.