Rácz Jenő elárulta, hogyan hívnák a gyerekeit, és a menyasszonya hány babát szeretne

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 10:30

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagyon komolyan gondolják a családalapítást, akik már a jövőbeni gyermekeik neveit is tudják.

Jenő és Dóri a Reggeli vendégei voltak, miközben már javában készülnek az esküvőjükre, ami az év egyik legnagyobb bulváreseménye lehet. Arra rögtön fény derült, hogy noha szeretnének családot, egyelőre nem tervezték meg a hónapot, hogy mikor is foganjon meg a magzat vagy mikor szülessen meg. „Majd, ahogy történik, úgy lesz.” – mondta Jenő.

Azzal a gondolattal azonban már többször is eljátszottak, hogy melyik évszak lenne a legideálisabb, amikor a gyermek megszületik. Sőt, már a neven is gondolkoznak, független attól, hogy Dóri egyelőre nem várandós.

Dóri ugyan annyira nem hisz a horoszkópokban, van azért néhány jegy, amit talán elkerülne, de nem feszülnek rá a kérdésre. Azt azonban már tudják, hogy ha fiú gyermekük lesz, akkor az apja után a Jenő nevet kapja. Ha pedig kislányuk születik, Kamilla lehet a befutó.

A pár közül Jenő az aggódóbb fél, hiszen maximalista, mindenből a lehető legtöbbet és legjobbat akarja kihozni. Mindketten nagyon előrelátóak, a gyermekvállalás terén is. Mellettük Dr. Dubecz Dániel szülész-nőgyógyász is ott volt a stúdióban, beszélgetvén a témáról, hogy milyen előremutató vizsgálatok is léteznek ezzel kapcsolatban.

Zabálnivaló Gelencsér Timi új képsorozata

Jenő már most nagyon jó anyukának tartja Dórit, aki otthon süt-főz és odaadó. Ami még fontos információ, hogy több gyermeket terveznek. A Michelin-csillagos chef két gyermekre gondol, mert úgy érzi, fontos, hogy legyen testvére az első babának.

Dóri azonban három babát szeretne, részben amiatt is, mert négyen vannak testvérek a családban. A jó szülői minták is csak azt erősítik meg, hogy minden rendben lesz a párral.