Zabálnivaló Gelencsér Timi új képsorozata

not image

A T-800-as

2021.február.26 - 06:47

Gelencsér Timi gyakorlatilag ezzel az új képsorozatával el is vitte a prímet a közösségi médiában erre a hétre, mert ezt nehéz lesz felülmúlni.

Timi hetek óta Dominikán van az Exatlon stábjával, csakúgy mint a tavalyi szezonban és azelőtt. Az első évadban még versenyzőként volt jelen, majd elfogadta a TV2 felkérését és riporterként vetette bele magát a munkába.

Azt kell mondjuk, hogy a modell és szépségkirálynő belejött, ráérzett a szakmára, mert valóban jó munkát végez. Sokat tanult és tanul továbbra is, hiszen ez egy nagyon sok elemből álló szakma, amiben mindig lehet tanulni valamit.

Timi is imádja az állatokat és a dominikai élővilág egészen különleges. Nemrég egy életre szóló élményben volt része, amiről több képet is megosztott. Most nagyon-nagyon irigykedünk rá, és irtó cuki a kis majom.

Exatlon: Bálintéknak kezd sok lenni Dóri viselkedése, megbánták a medálokat?

„Egy újabb pipa a Bakancslistámon! Élőben láthattam, simogathattam, etethettem majmokat!!!! Hatalmas élmény volt! A makik rám ugráltak a fáról, ott elidőztek egy kicsit, majd azt hitték, mászóka vagyok és fel-le rohangáltak rajtam, de volt hogy csak dobbantónak használtak.”

„Annyira kis puhák voltak, nem karmoltak és olyan könnyedén libbentek jobbra-balra, hogy élmény volt őket nézni! Az utolsó videón pedig láthatjátok milyen jól funkcionáltam mint étkezőasztal (és tányér) és hogy a maki milyen gyorsan felbontja a szotyit. Nyugtassatok meg, hogy nem csak én lelkesedem ennyire a makikért?”