Gáspár Laci már nehezen bírja

Fotó: Instagram/Gáspár Laci
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A zenészek is nehéz helyzetben vannak a koronavírus miatt, hiszen rég találkozhattak a közönségükkel, és továbbra sem tudni, hogy mikor lesznek koncertek.

A koronavírus minden lehetséges forgatókönyvet átírt, miközben életeket tett tönkre. Ez jelenleg is így van, Magyarországon például a harmadik hullám okoz súlyosabbnál súlyosabb károkat, és egyelőre nem látni a végét.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Jó hír, hogy a vakcinákból egyre több van és hamarosan elérhetjük a 2,5 millió beoltottat, amivel megkezdődhetnek a nyitások. A zenészek is nagyon várnak már erre a pillanatra, hogy újra adhassanak koncerteket.

Nyilvánvalóan ez a megélhetésüket is biztosítja, de közben ott van az érzelmi része a dolognak, mivel semmi sem múlhatja felül azt, amikor egy nagy tömeg kíváncsi arra, amit csinálsz és jól érzi magát koncerteden.

Rácz Jenő szerelme úgy néz ki, mint egy hollywoodi híresség

Gáspár Lacinak szintén nagyon hiányzik ez, aminek hangot is adott az Instagram oldalán keresztül. Hiányzik neki a színpad, már több mint egy év telt el azóta, hogy a rajongókkal közösen érezhette jól magát, de egy nap minden jóra fog fordulni.

„Hiányzik a színpad … már 1 éve Nélkületek, Zenélés nélkül, közönség nélkül… tudom, mindenkinek megvan a maga gondja, ezen kívül nekem is, de a Zene, a zenélés az életem, és már nagyon hiányzik, nem tehetek róla!” – írta a posztjában Laci.