Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Gáspár Laci már nehezen bírja

A zenészek is nehéz helyzetben vannak a koronavírus miatt, hiszen rég találkozhattak a közönségükkel, és továbbra sem tudni, hogy mikor lesznek koncertek.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Laci
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A koronavírus minden lehetséges forgatókönyvet átírt, miközben életeket tett tönkre. Ez jelenleg is így van, Magyarországon például a harmadik hullám okoz súlyosabbnál súlyosabb károkat, és egyelőre nem látni a végét.

Jó hír, hogy a vakcinákból egyre több van és hamarosan elérhetjük a 2,5 millió beoltottat, amivel megkezdődhetnek a nyitások. A zenészek is nagyon várnak már erre a pillanatra, hogy újra adhassanak koncerteket. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Nyilvánvalóan ez a megélhetésüket is biztosítja, de közben ott van az érzelmi része a dolognak, mivel semmi sem múlhatja felül azt, amikor egy nagy tömeg kíváncsi arra, amit csinálsz és jól érzi magát koncerteden.

Rácz Jenő szerelme úgy néz ki, mint egy hollywoodi híresség

Gáspár Lacinak szintén nagyon hiányzik ez, aminek hangot is adott az Instagram oldalán keresztül. Hiányzik neki a színpad, már több mint egy év telt el azóta, hogy a rajongókkal közösen érezhette jól magát, de egy nap minden jóra fog fordulni.

„Hiányzik a színpad … már 1 éve Nélkületek, Zenélés nélkül, közönség nélkül… tudom, mindenkinek megvan a maga gondja, ezen kívül nekem is, de a Zene, a zenélés az életem, és már nagyon hiányzik, nem tehetek róla!” – írta a posztjában Laci.

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.