Rácz Jenő szerelme úgy néz ki, mint egy hollywoodi híresség

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talpig feketébe öltözött Dóri, de ez is nagyon jól áll neki, sok pozitív kommentet és rengeteg likeot kapott a képre.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri több mint két éve alkotnak egy párt egymással. Szerelmük annyira biztos lábakon áll, hogy még bőven a második évforduló előtt megtörtént az eljegyzés, ami nem túl gyakori, de Jenő úgy érezte, nincs mire várnia.

Soron kívül A földrengés nyomán vulkánkitöréstől tartanak Nápoly közelében

Ha az emberben megvan az a bizonyos érzés, akkor valóban nincs sok értelme várni. Dóri boldogan mondott igent, így hamarosan hivatalos formában is összeköthetik az életüket, amit családalapítás követhet.

Mindketten több gyereket szeretnének, így ez is közös pont, ami az egyik legfontosabb, mindamellett, hogy maximálisan bíznak a másikban és életük végéig együtt szeretnének maradni, amit Friderikusz Sándornak is hangsúlyoztak az Életünk történetében.

Győzike nem viccel, megint kés alá fekszik, Berki arca győzte meg a botoxról

Dóri népszerűsége töretlen, és időközben átlépte a 90 ezres követőszámot az Instagramon, ami egy újabb fontos mérföldkő lehetett számára. Innen már csak pár lépés és beléphet a 100 ezresek klubjába.

Addig még rengeteg divatfotót fogunk róla látni, hiszen nagyon odafigyel a részletekre, arra, hogy mit, mivel hordjon. Most például egy fekete színű szettet választott, hozzá egy fekete színű táskával és napszemüveggel.