Dollár
388,46 Ft
Euró
409,30 Ft
Font
476,98 Ft
Bitcoin
16,971 $

Gáspár Laci drámai pillanatai Hajdú Péter műsorában, vajon mi történt? (videó)

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2022. április 18. - 07:49

Az Összezárva Hajdú Péterrel legújabb epizódjában sem fogunk unatkozni, mert a hazai sztárvilág egyik leghíresebb karaktere lesz Hajdú Péter vendége.

Dübörög tovább Hajdú Péter népszerű műsora a LifeTV-ben, újabb és újabb sztárok mondanak igent a felkérésre. A koncepció ugyanaz, mint eddig, 24 órát töltenek el a hírességek Hajdú társáságban, és közben beszélgetnek, játszanak, szórakoznak.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Vannak igazán humoros, és nagyon mély pillanatok is, miközben a sztárok megfeledkeznek a kamerákról. Számos esetben láthattunk már mélyebb, fájdalmas és drámai vallomásokat, majd érdekes titkok derülnek ki.

Furcsa ilyen közegben látni a sztárokat, akik közül sokan megnyíltak az évek alatt. Gáspár Laci is így tett, aki egy igazán szegény gyermekként nőtt fel, most pedig többek között egy Lamborghini is áll a garázsában.

Egy eddig nem látott megható fotó Rácz Jenőről és kislányáról

Köszönhetően a tehetségének, komoly pénzeket keresett, és őszintén beszélt arról, hogy sorra vásárolta meg a méregdrága luxusautókat, mert megtehette. „Ha volt pénzem, tudod, mit csináltam? Akkor gyerünk! Corvette, Evo 8, Porsche… Persze, hogy azt kezdték el mondani, hogy nagyképű, elszállt, elfelejtette, honnan jött.”

Lapozó: 1 2