Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,63 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,36 Ft
Bitcoin
66,659 $

Gáspár Győző vallomása: „Meg akartam változni, új életet kezdeni”

Gáspár Győző megható sorokat idézett, miközben egy új autóval pózolt, ami az aktuális kedvence lehet.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan rengeteget fogunk hallani Gáspár Győző családjáról, köszönhetően annak, hogy megállapodást kötöttek a TV2-vel a Győzike Show folytatásáról, ami Gáspárék néven fut tovább a csatornán. Rengetegen várják a nagy pillanatot, és hamarosan az is kiderülhet, kik lesznek a fix szereplők.

Ami már biztos, az az, hogy Győzike és Gáspár Bea aláírtak, addig Gáspár Evelin és Gáspár Virág személye kérdéses. Ha tippelnünk kellene, valószínűleg ők is igent fognak mondani, ami számukra is jövedelmező lehet. Nyilván pontos összegeket soha nem tudni, de Győzike és családja rendkívül népszerűek, sok matek nem kell hozzá, hogy ez nem kis összeg lehet. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Győző remek formába hozta magát a forgatásokra, sok plusz kilótól vált meg. Rengeteget dolgozott azon, hogy ilyen látványos formája legyen, és úgy tűnik, sikerrel járt, amire büszke lehet. Igazán nehéz dolga most lesz, hogy tartani tudja ezt a formát, ám a műsor is csak arra motiválhatja, hogy még tovább fejlődjön.

„Nagyobbat nem is tévedhettem volna. Azt hittem, elég lesz mosolyognom meg bólogatnom, úgy csinálnom, mintha minden rendben lenne. Volt egy tervem. Meg akartam változni, új életet kezdeni, a múlt nélkül, a fájdalom nélkül, valaki igazival.” – írta a posztjában Győzike, anélkül, hogy részleteket közölt volna.

„De ez nem olyan könnyű. A rossz dolgok veled maradnak. Követnek. Nem tudsz megszökni előlük, bármennyire is szeretnél. Csak azt teheted, hogy felkészülsz a jóra, hogy amikor az megtalál, megragadod, mert szükséged van rá. Szükségem van rá.” – tette hozzá az érzelmes bejegyzésében.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.