Gáspár Győző Lamborghinit ajándékozott Virág párjának, majd jött a sokk

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Takács Petra

2021.április.16 - 06:46

Gáspár Győző egy újabb tréfát eszelt ki, aminek Virág párja, Krisztián volt az elszenvedője. A LifeTV kamerái mindent videóra vettek, érdemes megnézni a reakciót.

Győző imádja a szép, gyors és luxusautókat. Az évtizedek alatt számos ilyen autót vezethetett már, és valószínűleg még fog is. Többek között az idősebbik lánya, Gáspár Evelin is egy komoly Mercedesszel járja az utakat.

Gáspár Virágnak egyelőre nincs jogosítványa, ellenben a párjával, Krisztiánnal aki nemrég még motort akart vásárolni magának, ami rendesen kiakasztotta a családot, hiszen tudják, hogy a motorozás sokkal veszélyesebb.

Győző tudta, hogy Krisztán nagyon szeretett volna egy sportautót, vagy egy motort. Szépen fel is vezette neki a témát, hogy szeretné őt meglepni valamivel, amire régóta vágyik. A fiatal fiú szemei azonnal felcsillantak, majd jött a fekete levese.

Christina Aguilera hatalmas dekoltázsa őrületbe kergetheti a férfiakat

Győzike azt mondta, meglepné őt egy sportautóval, amit Krisztián alig akart elhinni. Megkérdezte tőle, hogy hány lóerős autókat szeret, amire 400+ volt a válasz… „Én úgy gondolom, aminek négy kereke van, meg egy kormánya, eljutok vele mindenhova, de hogy már 600 lóerő, meg 500 lóerő…” – mondta Győzike.

„Nekem jó van az a kis kocsi a 130 lóerővel, ugyanoda megyek, ahová ők mennek.” – tette hozzá a LifeTV-nek adott interjújában. Minden Krisztián arcára volt írva, amikor Győzike előkapott egy sárga Lamborghini modellautót.

„A ház elé kell, nem a polcra…” – mondta indulatosan Krisztián, aki úgy érezte, gúnyt űztek belőle, mert Győzike elvárja tőle, hogy komoly legyen, és így is cselekszik, odateszi magát, majd jön a fekete leves.