Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Gáspár Győző egyszerre sportosan és elegánsan köszönt be Dubajból

Gáspár Győző és családja nagyon szeretik Dubajt, ahol remekül érzik magukat, szívesen töltik ott az idő.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Győző
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Evelin 30. születésnapja miatt ugrottak ki Dubajba Győzőék, és ha már kiugrás, akkor említsük meg az ünnepelt bátort tettét. Evelin ugyanis élete első ejtőernyős ugrásán hajtotta végre Dubajban, amit nagyon élvezett.

A család sok programon vesz részt, vásárolgatnak, egyszerűen élvezik az életet. Hamarosan azonban kezdődnek a forgatások a TV2-vel, így újra munkába áll a család a kamerák előtt, ami egy több mint izgalmas és sűrű időszak lehet számukra. Egy biztos, nem fognak unatkozni, és később a televíziónézők sem. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„Ha folyamatosan a következő győzelemre törekszünk, és addig nem érezzük magunkat teljesnek vagy méltónak, amíg nem teljesül, az a tuti recept ahhoz, hogy soha ne élvezzük a pillanatot.” – írta a posztjában Győző, aki szereti a mélyebb gondolatokat, szívesen oszt meg ehhez hasonló tartalmakat.

„Nézzünk az előttünk álló napra, órára, percre, és legyünk hálásak magunknak azért, hogy itt vagyunk, hogy ezt megtapasztalhassuk. Azok az apró, jelentéktelennek tűnő dolgok, amelyeket naponta teszel, a legerősebbek lehetnek abban, hogy a nyugalom, az öröm és a boldogság érzését hozzák el neked.”

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.