Dollár
392,80 Ft
Euró
409,07 Ft
Font
474,92 Ft
Bitcoin
16,602 $

Gáspár Evelin szerelme Varga Viktorról: „Szektás a csávó”

Fotó: TV2
not image

Hujber Dávid

2022. október 29. - 06:51

Gáspár Evelin párja szerint Varga Viktor túl jó hatással van a csapattársaira, ami még sokba kerülhet számukra, és ezt nem akarják hagyni.

A legutóbbi feladatok ideje alatt Varga Viktor csapata óriásit ment, esélyük sem volt Kulcsár Edináéknak. G.w.M. alig várta, hogy felgyújtsák, és örömmel abszolválta a tüzes kihívást, ám végül ez is kevés volt a sikerhez.

Soron kívül Fotókon Orbán Viktor adventi vásárlása

Sokak meglepetésére Csoki is kiválóan teljesít, aki nemrég még rendkívül negatív volt, mert nem jött ki számára lépés. Úgy tűnik, hogy többek között Viktor is nagyon-nagyon jó hatással van rá, amit Gáspár Evelin és szerelme is kiszúrt.

Evelin szerint Viktor olyan erőt és energiát képvisel, aminek felhasználásával Csoki nagy formába lendült. „Hallgat, felnéz rá, és szabályozza őt.” – fogalmazott Evelin, majd Attila vette át a szót a beszélgetésben.

Attila egyetért Evelinnel, és szerinte Viktor „szektás”, aki rendkívül erős hatással tud lenni az emberekre. Hozzátette, megbolondította a csapattársai elméjét, és most ennek köszönhetően is tudnak így teljesíteni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.