Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Gáspár Evelin full trendin jelentkezett be az autójából, de nem egyedül

Gáspár Evelin trendin folytatja az útját, és közben nagyon jól érzi magát, egyre többet látni a titokzatos jóképű férfivel.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra sem tudni, Gáspár Evelin igent mondott-e a Gáspárék első évadára, ami kvázi a Győzike Show folytatása lesz, csak épp a TV2-n. Ami biztos, az az, hogy Gáspár Győző és Gáspár Bea már aláírta a szerződését, és ezen a nyáron elkezdődnek a forgatások, így számos új kaland várhat a nézőkre.

Ezen kívül nem sokat tudni, de ismervén a Gáspár-családot és a stábot, nem fogunk unatkozni. Ezernyi kalandban lesz részünk, és mint mindig, azok is nézni fogják a műsort, akik nem kedvelik Győzikééket. Ugyanaz a szokásos nóta, miszerint senki nem kíváncsi rájuk, holott hozzá a nagy nézettséget. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Győzike és Bea már csak mosolyog, amikor azt állítják, senki sem nézi őket, közben mindent tudnak róluk. Ez minden bizonnyal a Gáspárék esetében sem lesz másképp, ami generációtól függetlenül lehet nagy siker, és ha így lesz, az évekre ágyazhatja meg a műsor folytatását a csatornán.

Gáspár Evelin közben napról napra egyre trendibb, divatosabb, lassan már ezt nem lehet hova fokozni. Rendkívül csinos ruhákban jár, élvezi az életet, a nyarat, a jó társaságot, és közben igyekszik lazítani, félretenni az őt ért támadásokat, amikből általában van bőven, főként az irigykedők miatt.

Evelin ezúttal a titokzatos jóképű férfivel közösen jelentkezett be, de továbbra sem tudhatunk róluk sokat. Ha eljön az ideje, Evelin biztosan beszélni fog róla, addig is, tartsuk tiszteletben ezt. A róluk készült fotót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.