Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Megható fotósorozat jelent meg a születésnapos Gáspár Evelinről

Gáspár Bea is boldog születésnapot kívánt Gáspár Evelinnek, elsőszülött lányának, aki sok szép emléket okozott számára.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Gáspár Evelin 30 éves lett, nagyon hamar elteltek ezek az évtizedek. Még mindig élesen emlékszünk a 90-es évek közepére, amikor Evelin megszületett, majd pár évvel később már országos ismertségre tett szert, köszönhetően a Győzike Show-nak, ami hozott számára jó és rosszat is.

Amiikor valaki ennyire ismert, sajnos elkerülhetetlenek a támadások, és ezt már igen fiatalon meg kellett élnie. Azóta sok idő telt, rengeteg minden történt, viszont a sok rossz élmény csak megerősítette, és egy olyan nővé vált, aki messze tapasztaltabb, mint a társai többsége, amiben azért van jó dolog is. Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Nyilván jobb lett volna, ha Evelint nem bántják és nem verik át, de az élet kiszámíthatatlan. Az a lényeg, hogy most boldognak tűnik, Dubajban pihen a családjával, ugyanis oda utaztak születésnapozni. Gáspár Virág is elutazott a családdal, aki szintén remek formában van, büszke lehet rá.

Rendkívül hatékony és látványos lézeres kezelések (x)

Bea is kihasználta az alkalmat, hogy a közösségi médián keresztül üzenjen lányának. Több olyan fotót is láthatunk, amiket eddig talán nem, nagyon szoros kettejük között a kapcsolat, és még rengeteg közös élmény várhat rájuk a jövőben. Igazi anya-lánya kapcsolat az övék, sok mindent megbeszélnek egymással.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.