Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Gáspár Bea hatalmas beszólása Győzikének: „More, olyan vagy, mint Alekosz!”

Győző bocsánatkérése nem éppen úgy sült el, mint szerette volna, de Bea jókat nevetett a sztorin, mert Zoli megint hozta a formáját.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Győzikének volt egy kis kitérője a nyáron, miután összeveszett Beával. Napokra eltűnt, Krisztiánnál húzta meg magát, aki egyáltalán nem örült annak, hogy szerelmének édesapja egyedülállónak gondolja magát.

Kapott is rendesen az arcára, amikor megjelent Bea legjobb barátnője, finoman jelezte neki, hogy menjen haza. Győző azonban ezt nem akarta megtenni, és erős szavakat fogalmazott meg, nem sokkal előtte pedig azt mondta, négy gyereket akar a rúdtáncos nőtől. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Krisztián csak fogta a fejét, de szerencsére Győzike magához tért, és úgy döntött, hazatér. Nemcsak szimplán kért bocsánatot, zenekart is hívott az ebédhez, amit Zoli, a család egyik legjobb barátja intézett.

Akadt egy kis bökkenő, mivel Zoli egy gyorsétteremben vásárolt be, ráadásul egy nappal korábban. Győzike nem is akart hinni a szemeinek, akit Bea Alekoszhoz hasonlított az asztalnál ülve.

Lapozó: 1 2

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.