Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Különleges vendég toppant be a holland válogatotthoz az Eb-n

Az egyik legfontosabb játékos lépett be az öltözőbe, aki egy sérülés miatt nem vehetett részt az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: EPA/VINCENT JANNINK
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hollandia már ott van az Európa-bajnokság elődöntőjében, így mindössze egyetlen mérkőzés választja el őket attól, hogy bejussanak a döntőbe. Ha jó napot fognak ki, ez még sikerülhet is, hiszen az angolok továbbra is nagyon gyengén játszanak.

Ez az Európa-bajnokság nem a sok rúgott gólról szólnak, sokkal inkább az idegek harcáról. Hollandia erős ebben, ám van egy játékos, akivel egyértelműen több esélyük lenne arra, hogy övék legyen az Eb-győzelem. Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

Frenkie de Jong kiemelten fontos játékos lett volna Hollandia számára, de egy sérülés mindent elrontott. Most még inkább fájó lehet neki, hogy látja, a csapata hamarosan akár döntőt is játszhat. A még mindig csak 27 éves játékos 2019 óta tagja a Barcelonának, és most beugrott a válogatotthoz, ahol nagyon örültek neki.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.