Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,228 $

Francia Nagydíj: ennyin múlt Sainz ütközése a bokszban a Ferrarival (videó)

Fotó: Carlos Sainz, a Ferrari spanyol pilótája a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Osztrák Nagydíjának sprintfutama után a spielbergi pályán 2022. július 9-én. MTI/EPA pool/Christian Bruna
not image

Takács Petra

2022. július 27. - 20:33

Nem sok kellett ahhoz, hogy Carlos Sainz Jr. versenye sokkal rosszabbra forduljon a Francia Nagydíjon a bokszutcában.

Carlos Sainz Jr. az év végén valószínűleg nem fog világbajnoki címet ünnepelni, legalábbis jelen állás szerint komoly meglepetést okozna. Egyrészt sokszor érte balszerencse, másrészt a tempója nem konstans, plusz ott vannak a hibák.

Soron kívül Beordibáltak Puskás Petinek az X-Faktorban: „Szégyen vagy, Peti”

Hiába jó a Ferrari, ezt a rengeteg pontvesztést ők sem bírhatják el, addig Max Verstappen összességében a legstabilabb versenyző. A holland az év elején kétszer is kiesett egy technikai gond miatt, azok nélkül még nagyobb lenne az előnye.

Azóta is volt pár nem várt esemény, de vezeti a bajnokságot, és azzal, hogy Charles Leclerc kiesett a Francia Nagydíjon, még kényelmesebb helyzetbe került. A másik oldalán Sainz sem túl szerencsés, de jól szórakozhatott a hétvégén, sok akcióban volt része.

A Barcelona ifjú titánja izgatottan várja az új szezont

Igyekezett mindent megtenni, amit csak tudott, és erős manővereket mutatott be. Más kérdés, hogy a Ferrari többet is kihozhatott volna ebből, de utólag mindig könnyű másképpen dönteni, most már a Magyar Nagydíjra kell koncentrálniuk.

Sainz a bokszutcában is nagyon közel került az egyik autóhoz, centik választhatták el attól, hogy összetörje a Ferrarit. Alex Albon érkezett meg, és ha nincs az a szenzációs reflexmozdulat, akkor lehet, mindketten kiesnek.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.