Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

A Fradi csapatorvosa friss információkkal szolgált Varga Barnabás állapota kapcsán

A Fradi csapatorvosa, dr. Pánics Gergely szolgált friss információkkal.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban több alkalommal is beszámoltunk, a Skócia elleni vasárnapi mérkőzés során a második félidőben Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett, miután a skótok kapusával, Gunnal ütközött.

A horrorbaleset után az FTC csatárát sokáig ápolták, majd az egyik stuttgarti kórházba szállították. Az MLSZ hivatalos tájékoztatása szerint Varga arcában több csont is eltört, állapota stabil és szinte biztosan műtét vár rá. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Az ijesztő baleset kapcsán a Fradi csapatorvosa, dr. Pánics Gergely nyilatkozott a FradiMédiának, aki megosztotta, milyen állapotban van most Varga. Az orvosnak volt lehetősége személyesen is meglátogatni a kórházban a súlyos balesetet szenvedett játékost:

„Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette. A mentőhöz érve már visszatért a tudata, ezt követően bevitték a stuttgarti klinikára, ahol a kivizsgálás után felállították a terápiás tervet, eszerint meg fogják műteni. Csatárunk többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult. Az operáció után két napig bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán engedik ki.”

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Az orvos azt is megosztotta, mihez tudja hasonlítani a sérülést, de arról is beszélt, hogy mit tapasztalt, amikor meglátogatta a játékost a kórházban:

Az esetet Julian Koch sérüléséhez tudom hasonlítani, őt is műteni kellett. Lovrencsics Gergőnél más volt a helyzet, bár az övé is koponyatrauma volt, műtétre nem került sor. Ami a német protokollt és az elsősegélynyújtást illeti, nem szeretném kommentálni, mivel nem ismerem részletesen és nem én felelek érte. Annyit viszont elmondhatok, hogy volt lehetőségem meglátogatni Barnát a kórházban, és azt tapasztaltam, hogy szakértő kezekben van, és nagy odafigyelésben részesül.”

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.

Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője bemutatta a párt új alelnökét, Radnai Márkot, aki színész-rendezőként és a párt rendezvényeinek főszervezőjeként is ismert.