Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Film készül Azahriah-ról, eddig ennyit tudni róla

A kitűzött premierdátum november 28-a.

...svg content...Fotó: MTI/Vasvári Tamás
Kult

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

„Mi vagyunk Azahriah” címmel jelent meg egy film a Filmforgalmazok.hu oldalon közzétett magyarországi mozis bemutatók friss táblázatában, amit a Telex szúrt ki. Mint írják, az alkotás forgalmazója a Színfolt Film, a műfaja zenés film.

A kitűzött premierdátum november 28-a, egyebet viszont nem lehet megtudni az adatbázisból. A portál ennek kapcsán Azahriah menedzsmentjét és a Színfolt Filmet vezető Lévai Balázst is megkereste, hogy megtudják, pontosan milyen filmre számíthat a közönség.

Ám mindkét helyről annyit közöltek: egyelőre nem válaszolnak semmit. A cikkben megjegyzik, a Színfolt Film olyan filmekért felel, mint a 2016-os #sohavégetnemérős című zenés játékfilm a Wellhellóból ismert Fluor Tomival és Diazzal, vagy a 2014-es Tankcsapda-dokumentumfilm.

2019-ben Fábián Juliról is készítettek dokumentumfilmet Like a Child címmel – teszik hozzá. Mint azt már megírtuk, májusban három egymást követő nap is teltházas koncertet ad Azahriah a Puskás Arénában. Emellett a Sopronfesten és az ausztriai Nova Rock fesztiválon is fellép idén.

De természetesen a Szigeten is ott lesz, ahol kiemelt műsorsávot kap, s a hírek szerint olyan gázsit kap a fellépéséért, mint egy nemzetközi fellépő. Mindez azt bizonyítja, hogy töretlen a fiatal előadó iránti rajongás, akinek a mariana.árok című videóklipjét kevesebb mint egy nap alatt 250 ezren látták.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.