Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Egy helyet javítottak Szoboszlaiék a FIFA világranglistáján

Jó hírekkel indult a csütörtök a magyar válogatott számára, ugyanis egy helyet megint sikerült előrébb lépnünk.

Fotó: A magyar válogatott tagjai, Dibusz Dénes kapus, Nagy Zsolt, Szalai Attila, Bolla Bendegúz, Dárdai Márton, Callum Styles, Lang Ádám, Nagy Ádám, Ádám Martin, Gazdag Dániel és Szoboszlai Dominik (b-j) a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt a Puskás Arénában 2024. március 26-án. A magyar válogatott 2-0-ra nyert. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A magyar válogatott egy ideje veretlen, és ez nyilván jó hatással van a FIFA világranglistáján elfoglalt helyezésünkre is. Szoboszlai Dominik a törökök és Koszovó ellen szintén főszerepet vállalt, most azonban már a Premier League következő fordulójára készül, amit élőben közvetít a televízió, és érdemes lesz figyelni az eseményeket.

Az MLSZ beszámolója szerint egyet helyet előrelépve már a 26. helyen áll a magyar válogatott a FIFA legfrissebb világranglistáján. A németek, akik az egyik ellenfelünk lesznek az Európa-bajnokságon, csak a 16. helyen tanyáznak, míg a svájciak a 19. pozícióban várakoznak, addig a skótok öt helyet estek vissza. Skócia bőven Magyarország mögött, a 39. helyen áll, ami ugyancsak beszédes.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.