Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Ettől rettegnek leginkább egy új kapcsolatban az egyes csillagjegyek

Mi lesz, ha rosszul alakulnak a dolgok? Ha csalódunk? Sokakat annyira maguk alá rántanak a félelmek, hogy elfelejtenek belegondolni, akár a „happy end” is eljöhet.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Egy új kapcsolat tele van izgalmas, váratlan dolgokkal, amelynek gondolatától pillangók repkednek a gyomrunkban, minden nap kipattanunk az ágyból, és szinte a felhőkön járunk. Vég nélkül álmodozunk, a közös jövőt tervezgetjük és azon jár az agyunk, mennyi csodás dolog vár ránk most, hogy ránk talált a szerelem.

Ugyanakkor előre nem látható eseményeket, az elképzeléseinkkel ellentétes dolgokat is magában tartogathat, amelyekre nem számítottunk. Ez sokakat félelemmel tölt el: mi lesz, ha rosszul alakulnak a dolgok? Ha csalódunk? Nézzük most meg, mitől félnek leginkább az egyes csillagjegyek egy új kapcsolat elején – írja a Blikk Rúzs a tudasfaja.com-ra hivatkozva. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

Kos

Félelme: Sérülékenység

A Kos úgy lép be valaki életébe, mint egy tornádó, mindent felforgat az illető körül. Emellett úgy tűnik, hogy nagyon magabiztos, semmi sem bizonytalaníthatja el, ám amint kialakult a kapcsolat, gyakran elveszíti az önbizalmát. Nehezen nyílik meg az emberek előtt, kissé bizalmatlan, és időbe telik, míg valakit igazán közel enged magához.

Bika

Félelme: Bizonytalanság

Sokszor nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar, zavaros és bizonytalan. Ám ha valaki közel kerül hozzá, csak arra vágyik, hogy biztonságban érezze magát mellette. Neki emellett az is rendkívül lényeges, hogy kétségek nélkül biztos legyen benne, párja hosszú távra tervez vele, nem csak egy kalandot lát benne.

Ikrek

Félelme: Korlátok

Az Ikrek csillagjegy szülötte nem szereti, ha valaki megmondja neki, hogy mit tegyen, hogyan viselkedjen. Nem tud egy kötöttségekkel teli kapcsolatban élni, szüksége van a szabadságra. Attól fél, hogy a kapcsolatban kialakuló függés befolyásolja az egész életét, így nehezen vállal felelősséget. Számára több idő kell ahhoz, hogy meg tudjon nyílni egy kapcsolatban, el tudja engedni magát.

Rák

Félelme: Viszonzás

Attól fél, hogy szívét, lelkét beleteszi egy kapcsolatba, és nem kap kellő viszonzást. Olyan partnerre van szüksége, aki mindent megtesz azért, hogy a biztonságra vágyó Rák csillagjegyű személy is jól érezze magát a kapcsolatban. Fontos számára, hogy szerelme megmutassa, bebizonyítsa, ugyanolyan fontosak egymásnak.

Oroszlán

Félelme: Háttérbe szorítás

Attól retteg, hogy a kapcsolatban megszűnik, mint önálló személy, s onnantól kezdve nem lesz más, csak a „mi”. Nagyon fél, hogy elveszíti a csillogását, a hírnevét. Amely által többé már nem csak ő lesz a fontos, nem csak rá figyel a külvilág. Attól is tart, hogy a szerelem megváltoztatja a személyiségét, valaki más lesz a szeretett személy oldalán.

Szűz

Félelme: Elégedetlenség

Úgy tűnik, soha nem kapja meg azt a személyt, aki tökéletesen megfelelő lenne számára: állandóan elégedetlen, túl nagyok az elvárásai, maximalizmusa pedig csak erősíti a kisebbrendűségi komplexusát. Ha azonban az apró dolgokban is képes lenne meglátni a szépséget, az örömöt és a meghittséget, jobban tudná értékelni azt, ami megadatik számára.

Mérleg

Félelme: Hiteltelenség

Lerí róla, hogy kiegyensúlyozott, harmóniában élő személy, legalábbis ez a látszat: külső szemlélőként nem igazán lehet többet megtudni az érzés- és gondolatvilágáról. Pont emiatt attól fél, hogy ha a partnere esetleg mélyebben megismeri, és rájön, hogy neki is vannak negatív tulajdonságai, akkor hátat fordít majd neki. Ami butaság, mert aki igazán szeret, az minden tökéletlenségünkkel együtt elfogad.

Skorpió

Félelme: Boldogság

A Skorpió már-már tényszerűen éli az életét: felkel, dolgozik, lefekszik, majd ismét kezdődik elölről a nap. Egyetlen dolog van, amitől valósággal irtózik, az pedig a boldogság. Úgy tesz, mintha ez a dolog nem is létezne a világon, amelynek oka, hogy fél a csalódástól, ezért nehezen adja át magát a boldog pillanatoknak.

Nyilas

Félelme: Unalom

Fél attól, hogy unatkozni fog egy kapcsolatban, vagy esetleg ő lesz egy unalmas partner. Nem szereti a rutinos dolgokat, minden nap újabb kalandokra vágyik, amiktől még színesebb lesz az élete, az egyénisége. Vonakodik a komolyabb kapcsolatoktól, hiszen attól fél, hogy egy idő után monotonná válhat, amelytől semmi többet nem remélhet.

Bak

Félelme: Átverés

A Bak csillagjegy szülötte büszke személyiség, aki nem törődik azzal, hogy mások mit gondolnak róla. Számára bőven elég a tudat, hogy legjobb belátása szerint cselekszik, és csak a saját belső hangjára hallgat. A legnagyobb félelme pedig az, hogy becsapják, ezért mindent megtesz azért, hogy soha ne tűnjön gyengének.

Vízöntő

Félelme: Normalitás

A Vízöntő jegy attól retteg, nehogy a külvilág egy „normális”, hagyományos, unalmas embernek lássa. Soha nem úgy él, mint a többiek, mindig van benne valami kihívó, amely által kitűnik a tömegből. Azt szeretné, ha a kapcsolata hiteles és álcáktól mentes lenne, ezért ennél kevesebbel nem is hajlandó beérni.

Halak

Félelme: Kihasználás

Ha valaki lelki megnyugvásra vágyik, forduljon a Halakhoz. Ő mindig meghallgatja a jó és a rossz problémákat egyaránt, az ember nagyon könnyen megnyílik mellette. Remek hallhatóság és jó barát, aki mellett mindenki biztonságban érzi magát, ő azonban attól retteg, hogy kihasználják, egy nap ellene fordítják a „szuperképességét”.