Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,34 Ft
Euró
392,94 Ft
Font
459,04 Ft
Bitcoin
61,485 $

Friss fejlemények a Nemzeti Színházban történt baleset kapcsán

Kiderült, van-e gyanúsítottja a rendőrségnek a baleset ügyében.

Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
Baleset

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Népszava megkeresésére árulta el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a Nemzeti Színházban történt baleset ügyében, hogy a nyomozás folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatás azonban még nem történt.

Mint ismert, a rendőrség foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított eljárást az ügyben. Most pedig az a cél, hogy megállapítsák, terhel-e valakit büntetőjogi felelősség a Nemzeti Színházban történtekért.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, súlyos színpadi baleset történt a Nemzeti Színházban, ami miatt félbeszakadt a Rómeó és Júlia című előadás. Szász Júlia és Horváth Lajos Ottó 4 méteres magasságból zuhant le a takarásban, miután átestek az egyik díszkorláton.

Mindkét színész súlyos sérüléseket, s csonttöréseket szenvedett, így azonnal le kellett állítani az előadást, a színészeket pedig azonnal kórházba szállították a helyszínre siető mentők.

Úgy tudni, akár hónapokba is telhet, mire mindketten felépülnek, sőt, ahogy arról korábban is beszámoltunk, Szász Júlia ismét visszakerült a kórházba, miután kiderült, kisebb mellkasi sérülése nem maradhatott további orvosi ellátás nélkül.

Kiderült, hogyan érezheti magát a lemondása után Novák Katalin, aki üstökösként térhet vissza

Novák Katalin kiváló köztársasági elnök volt, de egy kegyelmi ügy megváltoztatta a karrierjét, ami azonban közel sem ért véget.