Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

Fehérneműs fotósorozat készült Justin Bieber feleségéről

Hailey Rhode Baldwin Bieber napról napra egyre népszerűbb modell, akiért rajonganak az emberek, és ez a közösségi médián keresztül is látszik.

Fotó: Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Justin Bieber feleségének lenni egyfajta kiváltság, hiszen általa sok millió ember ismerheti meg az embert. Hailey Rhode Baldwin Bieber már azelőtt is ismertebb volt, de nyilván egészen más lett a helyzet, miután kiderült, a világhírű énekessel randizgat. A randikat újabb randik követték, majd jött a nagy leánykérés.

Sokan nem hittek a kapcsolatukban, és ugyan nekik is voltak gondjaik, végül úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Egyelőre nem alapítottak a családot, ami miatt is érthető, mert Hailey csak most kezd felérni a csúcsra a divat világában modellként. Nagyon élvezi az életet, és láthatóan jó is abban, amit csinál. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A közösségi médiában is rendkívül népszerű, csak az Instagramon több mint 51 millióan követik, ami hatalmas szám. Igencsak komoly pénzeket lehet keresni ezen a szinten modellként, médiaszemélyiségként. Több millió dollárról beszélünk, és az, hogy valaki Bieber felesége, még inkább garanciát jelenthet erre.

Láthatjuk, hogy Cristiano Ronaldo párja, aki a kapcsolatuk előtt átlagos életet élhetett egy divatbolt eladójaként, ma már világhírű modellnek mondhatja magát. Óriási luxus, vagyon veszi körül, ami már természetessé vált számára. Addig Hailey ebben nőtt fel, miután az édesapja Stephen Baldwin, aki a 80-as évek vége óta szerepel filmekben.

Számos fotózáson van már túl a még mindig csak 27 éves modell, legutóbb fehérneműs képek készültek róla. Többek között Paris Hilton is nagyon elismerően reagált a fotó láttán, aki ugyancsak az egyik legnagyobb sztár, és nemcsak a divat világában, így többek között Bieber feleségével is jóban van.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.