Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,569 $

Őrjítően szexi fehérneműs fotók jelentek meg Justin Bieber feleségéről

Nem lehet azt mondani, hogy ne lenne extrán szerencsés Justin Bieber, mert olyan szexi a fiatal felesége, mint csak kevesen.

Fotó: Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Sok világsztár mondhatja magát szerencsésnek, mert olyan párjuk van, akik mindamellett, hogy különleges személyiségek, nagyon vonzóak. Nyilván nem minden a külső, de ha az is a helyén van, akkor többet nem is kívánhatnánk magunknak.

Sok ilyen sztár van, akár magyar szinten is, szóval nem kell túl messzire mennünk. Most azonban mégis megtesszük, mert olyan fotók jelentek meg az egyik ismert modellről, hogy azok megolvasztják a monitort. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

Jusin Bieber felesége, Hailey Rhode Baldwin Bieber egy végtelenül vonzó nő, akiben valóban ott van az a bizonyos plusz. Imádja az életét, a divatot, sokat utazik, és amikor csak lehet, randizik a szerelmével.

Nem egyszerű a helyzetük, mivel mindketten világsztárok, és ha felismerik őket odakint, akkor vége a jó időszaknak. Ehhez nehéz hozzászokni, és a fotósok szabályosan üldözik őket, ami igencsak dühítő.

Amikor a fiatal lányt fotózzák, legalább békességben van, és láthatjuk, hogy milyen kivételes formával rendelkezik. Már ő is készül az ünnepekre, és fogalmazzunk úgy, hogy nem kell aggódnia a nyári forma miatt.