Clouds
21 Budapest
Dollár
357,21 Ft
Euró
388,42 Ft
Font
442,28 Ft
Bitcoin
23,023 $

Farm VIP 3: Schobert Norbi mindenki előtt közölte a véleményét Szorcsik Vikiről

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Szorcsik Vikinek láthatóan nem esett túl jól, amiket Schobert Norbi mondott róla a Farm VIP 3-ban, szerette volna, ha inkább megbeszélik előtte a dolgokat.

Szorcsik Viki egy újabb nagyon nehéz napon van túl a Farm VIP 3-ban. Ismét párbajoznia kellett, de ezúttal egy sokkal nehezebb és szorosabb párbaj várt rá, ráadásul Mischinger Péter ellen, akivel volt egy súlyos konfliktusa.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Elmondása szerint már fizikálisan is félt tőle, így a lehető legjobbkor jött a párbaj közöttük. Bármelyik is védett lett volna, ez a feszültség csak tovább és tovább húzódott volna, hiszen Viki kijelentette, nem akar beszélni az Exatlon Hungary korábbi versenyzőjével.

Nem kevés vita veszi körbe Vikit a Farm VIP 3 indulása óta, és a nézők közül sokan rossz véleménnyel vannak róla. A farmgyűlés ideje alatt Schobert Norbi is elmondta a véleményét a színésznőről, teljesen nyíltan és őszintén.

Norbi azt mondta, nemigazán szereti azt a fajta negatív energiát, ami néha Vikiben megnyilvánul. „Meg a fölösleges bajnak a generálása, amikor például olyan helyzet van, amit tök könnyen meg tudunk oldani, és nincsen semmi baj.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2