Clouds
21 Budapest
Dollár
359,41 Ft
Euró
390,62 Ft
Font
445,58 Ft
Bitcoin
23,120 $

Farm VIP 3: Szorcsik Viki és Mischinger Peti párbajozott, megvan a kieső

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Eljött a nap, amikor is újabb farmgyűlést és párbajt rendeztek a Farm VIP harmadik évadában, amit az eddigiekhez hasonlóan Demcsák Zsuzsa vezényelt le.

A sárga csapat nagyon rossz formában kezdte az új szezont, sorra futottak bele a pofonokba, így elkerülhetetlenek voltak a párbajok. Két embert hamar elveszítettek, és úgy tűnt, a korábbi erős csapategység darabokra hullik.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Végül Visváder Tamás és Csuti megbeszélték a dolgokat, és fölényesen húzták be a legutóbbi termelési játékot. A piros csapat nem tehetett mást, minthogy a sebeiket nyaldosva farmgyűlésre menjenek.

Pikásnak ígérkezett a gyűlés, hiszen az előzetesből kiderült, hogy Szorcsik Viki már ott tart, hogy fél Mischinger Pétertől, aki szerinte úgy beszélt vele, mint ezelőtt senki. Várható volt, hogy az Exatlon Hungary korábbi versenyzője számíthat pár jelre.

Emiatt is volt nagyon fontos számára, hogy a védettségi játékon még inkább odategye magát, mert a nyertesre még csak szavazni sem lehet. Új győztest avattunk, mert Fülöp húzta be a játékot, ami egyszerre volt ügyességi és logikai, bár minden bizonnyal nem lett volna veszélyben a farmgyűlésen, ugyanakkor elismerte, a kedvének jót tett, motivációt merített belőle.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2