Farm VIP 2: Jolly párja rengeteget sír a történtek miatt, borzalmasan csalódott Noémiben

Fotó: Instagram/Farm VIP
not image

Hujber Dávid

2021. december 3. - 08:39

Jolly és Barbie a TV2 vendégei voltak péntek reggel, de az, amit Noémi kapott, biztosan nem teszi zsebre.

Jollyt sokkolták azok a szavak, amiket hallott magukról, és meg is van a véleménye erről. Több kemény kritika is elhangzott róluk, majd nem sokkal az énekes kiesése után Barbie is távozott.

Jolly kedvese feladta a versenyt, mivel már nem bírta tovább, és nem amiatt távozott, mert kiesett a párja. Sokakban csalódott, Noémiben a legnagyobbat, aki keményebb kritikákat is mondott róla.

„Nem azért nem bírtam, mert a párom kiesett. Az egy dolog, hogy mi ketten mentünk be ebbe a műsorba, nagyon jól tudtuk, attól független, hogy mi párban vagyunk, ez egy önálló játék, és egyesével fogunk kiesni.” – mondta Barbie a Mokka vendégeként.

Barbie feladása mögött csalódások állnak, és nemcsak emberekben csalódott, hanem bizonyos szituációkban is. „Annyira be voltam indulva erre a versenyre, hogy megyünk, és csinálni fogjuk, hogy legyen egy egységes csapat és ebben bíztam.”

Kiderült, milyen sms-eket küld Berki Krisztián Hódi Pamelának

Senkinek nem okozhat meglepetést, hogy a legnagyobbat Noémiben csalódott, mert mindenkivel szövetkezett. „Rezgett a léc, és nem szeretett volna kiesni.” Barbie elmondása szerint Noémitől indult, hogy Jollyt jelöljék meg, mert akkor biztosan nem női párbajozó lesz a másik személy, így védve lesz.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.