Farm VIP 2: dráma, feladta az egyik sztár, nem tudták meggyőzni

Fotó: Instagram/Farm VIP
not image

Hujber Dávid

2021. december 2. - 20:29

Nagyon nagy drámával indult a csütörtök esti adás, hiába próbálták meggyőzni a versenyzőt, nem tudták, aki visszatért a szerelméhez.

Azzal, hogy Jollynak kellett párbajoznia, gyakorlatilag minden megváltozott. A híres énekes nagyot csalódott, és nem is amiatt, mert ő kapta a legtöbb jelet a Farmgyűlésen, hanem az indokokon.

Úgy érzi, olykor undorítóan beszéltek vele, és ez számára már elfogadhatatlan volt, végül örült, hogy kiesett. Annak azonban nem, hogy magára kellett hagynia Barbie-t, a párját.

Barbie a vártnak megfelelően kikészült, Noémivel sem tudta megbeszélni a dolgokat, majd összekapott Hollóval. Az első nagy fordulat az volt, hogy Demcsák Zsuzsa bejelentette, 3-3 csapattagnak csapatot kell váltania.

Meghitt, szerelmes kép Szabó Zsófiról és Shane Tusupról

Barbie is köztük volt, ahogyan Noémi is, garantált volt az újabb feszültség közöttük. A sárga csapatnál nem mindenki akarta elhinni azt, amiket Barbie-ról mondtak a társai, miközben a fiatal lány még mélyebbre került.

Olyan mélypontra került, hogy elgondolkozott a feladáson, de senki sem gondolta volna, hogy meg is teszi, ráadásul ilyen hamar, már az első éjszaka. Kiállt a társak elé, és elmondta, nem bírja tovább, Noémihez külön szólt, akiben nagyon csalódott.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.