Farm VIP: Jolly úgy érzi, olykor undorítóan beszéltek róluk, és kipécézték őket

Fotó: Instagram/Farm VIP
not image

Takács Petra

2021. december 1. - 10:07

Jolly finoman fogalmazva sem elégedett azzal, amit látott és hallott, szerinte olykor undorítóan beszéltek róluk a többiek.

A Farm VIP 2-ben is begyorsultak az események, egyre több a konfliktus és a drámai helyzet. Legutóbb például az egyik legnagyobb névnek kellett távoznia, aki nemigazán számított arra, hogy párbajozni fog.

Hollót hívta ki, aki legyőzte őt a logikai játékban, így Barbie egyedül maradt. Hosszú ideje egy napot sem volt külön a pár, ez még fájdalmasabb volt számukra, látszott, hogy Barbie teljesen összeomlott.

Jolly a Borsnak adott interjújában beszélt arról, hogy meglepte a négy jel, amit a Farmgyűlésen kapott, nemigazán számított rá. Ami még inkább meglepte őt, azok az indokok voltak.

„Olykor undorítóan beszélnek rólunk, ami nagyon kiábrándító, jobb is, hogy nem kellett több időt a játékban töltenem.” – mondta a Bors kérdésére Jolly, aki hatalmasat csalódott a játékostársaiban.

Egyeseket zavarhatott, hogy Jolly és szerelme túl sok időt töltenek el együtt, és minden feladatot közösen végeznek. „Két és fél éve vagyunk együtt. Minket ebbe a műsorba egy párként hívtak be és még a mézesheteinket éljük. Milyen az a pár, akik soha nem adnak egymásnak puszit?” – tette fel a költői kérdést a sztár, és úgy érezte, érvek nélkül pécézték ki őket.

Jolly olyannyira csalódott, hogy már a másik csapatot választotta volna, ha erre van lehetséges, de ez most így alakult. Barbie azonban még versenyben van, akinek Jolly kiesése után rögtön volt egy érdekes beszélgetése az egyik társával.