Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,738 $

Farkasházy Tivadar szerint Gálvölgyi János jól halad a gyógyulás útján

Budapest, 2019. április 9. Gálvölgyi János Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, humorista otthonában. MTVA/Gyûjtemény: Keleti Éva
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

Várhatóan többhetes rehabilitáció vár majd a színművészre.

Gálvölgyi János lányai a múlt héten már jó hírrel szolgálhattak édesapjuk állapotáról, közölve, hogy szívelégtelenség miatt került kórházba, az orvosok szerint pedig már nincs életveszélyes állapotban, és magához is tért.

A családtagok azóta nem számoltak be a művész állapotáról, Farkasházy Tivadar azonban a Blikknek elmondta, hogy Gálvölgyi János jól halad a gyógyulásban, és bár telefonon még nem beszéltek, a lányai folyamatosan pozitív fejleményekről számolnak be.

Mint mondta, nagyon várja, hogy barátja Balatonfüredre kerüljön, ahol várhatóan 3-4 hetes rehabilitáción kell részt vennie az Állami Szívkórházban. Farkasházy terve, hogy gyakran meglátogatja majd, hiszen a szanatórium szomszédságában laknak.

„Mi is járunk oda kezelésekre, így biztos összefutunk majd Jánossal, de biztos, hogy gyakran meg is látogatom. Sőt, ha úgy adódik, lakhat is nálunk, amíg itt kell lennie, mi nagyon szívesen látjuk, bármikor helyet szorítunk neki. A legjobb kezekben lesz, itt remek szakemberek dolgoznak” – mondta.

Gálvölgyi János esete országos felzúdulást keltett, hiszen miután rosszul lett, csaknem 50 percet vártak a segítségre, mindhiába, végül pedig a lányainak kellett kórházba vinniük a színművészt, aki eddigre már életveszélyes állapotba került.