Friss hírek érkeztek Gálvölgyi János állapotáról

MTVA Fotó: Zih Zsolt
Style
not image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Gálvölgyi János lánya erősítette meg, hogy a művész túl van az életveszélyen.

Gálvölgyi Dorka és testvére, Eszter egy, a Facebookra feltöltött videóban erősítette meg, hogy Gálvölgyi János szerencsére túl van az életveszélyen.

Soron kívül Esztergomi robbantás: szlovák bombát használt az elkövető a TEK ellen

A művész lányai megosztották, noha a sajtóban az a hír kering, miszerint tüdőembólia áll a művész rosszullétének hátterében, ez egyáltalán nem így van.

Gálvölgyi János lányai megosztották, a művész nehézlégzésének hátterében egy összetett szív- és tüdőelégtelenség áll. Dorka és Eszter megköszönték a sok támogatást, üzenetet és szeretetet, melyet az elmúlt napokban kapott a család.

„Lassú gyógyulás vár apura, de a nehezén már túl van! Mindenkinek mindent köszönünk! Egyelőre még az intenzívosztályon ápolják, így nem tudtok vele kapcsolatba lépni, és kérjük, hogy legyetek türelmesek! Az elmúlt napok nekünk is nagyon nehezen teltek, minden perc egy örökkévalóságnak tűnt, de valóban nagyon nagy szükség van most békére és nyugalomra. Néhány nap múlva a mi életünk már visszaáll a normál kerékvágásba, de apunak ez még néhány hét biztosan lesz. Vannak csodák, csak hinni kell!”

– írták a videó leírásában.

Azt is elárulták, hogy Gálvölgyi Jánost egyelőre az intenzív osztályon ápolják, s pihenésre van szüksége, így a rajongók sem tudnak vele kapcsolatba lépni, ehhez a művész lányai egy kis türelmet kértek.