Dollár
388,81 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
22,914 $

Fantasztikus kamerával érkezik a Samsung Galaxy A82

Fotó: Android Community
not image

Kulcsár Péter

2021. március 20. - 10:17

Miközben a dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy A szériájának középkategóriás készülékeit, az A52-t és az A72-t, a zászlóshajónak számító A82-ről sem feledkeztek meg, és újabb részletekről hullott le a lepel.

Nem közvetlenül a Samsung, hanem egy bennfentes szivárogtató osztotta meg a közösségi platformokon az új információkat a telefonról, melynek kamerájával eszméletlen részletességű fotókat és videókat készíthetünk.

Soron kívül Vajna Timi teste erősebb, mint egy reggeli kávé (fotók)

Az A82 esetében kimaradt egy generáció, hiszen a Galaxy A80 2019-ben került piacra, utódja pedig tavaly nem született, így két év kihagyás után válhat elérhetővé a sorozat újabb modellje.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az A82 az A80-nál megszokott specifikációkat kaphatja-e majd meg, a Galaxy Club értesülései szerint a kamera főszenzora egészen biztosan változni fog, mégpedig jó irányba.

A hátlapon található egység ugyanazokat a szenzorokkal lesz felszerelve, mint a nemrég piacra dobott A52, A52 G és A72, vagyis a Sony IMX686 moduljáról van szó, ami 64 megapixel felbontásával pazar fotók elkészítésére lett tervezve.

A kiszivárgott benchmarkok alapján a Galaxy A82 szívében feltehetően a Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlete duruzsolhat, amelyet korábban Snapdragon 860-ra neveztek át, bár ráncfelvarrást nem végeztek el rajta.

A Galaxy A82 először Dél-Koreában jelenhet meg, az viszont kérdéses, a világ többi országában mikor várható a bemutatása. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Samsung még idén nyáron közzéteheti a pontos indulási dátumot, ezért nem árt, ha figyelemmel követjük az aktuális híreket.