Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,960 $

Fantasztikus kamerával érkezik a Samsung Galaxy A82

Miközben a dél-koreai gyártó bemutatta a Galaxy A szériájának középkategóriás készülékeit, az A52-t és az A72-t, a zászlóshajónak számító A82-ről sem feledkeztek meg, és újabb részletekről hullott le a lepel.

Fotó: Android Community
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nem közvetlenül a Samsung, hanem egy bennfentes szivárogtató osztotta meg a közösségi platformokon az új információkat a telefonról, melynek kamerájával eszméletlen részletességű fotókat és videókat készíthetünk.

Az A82 esetében kimaradt egy generáció, hiszen a Galaxy A80 2019-ben került piacra, utódja pedig tavaly nem született, így két év kihagyás után válhat elérhetővé a sorozat újabb modellje. Soron kívül Vasárnaptól mindkét irányban megáll a Szabadkikötőnél a csepeli HÉV

Azt egyelőre nem tudni, hogy az A82 az A80-nál megszokott specifikációkat kaphatja-e majd meg, a Galaxy Club értesülései szerint a kamera főszenzora egészen biztosan változni fog, mégpedig jó irányba.

A hátlapon található egység ugyanazokat a szenzorokkal lesz felszerelve, mint a nemrég piacra dobott A52, A52 G és A72, vagyis a Sony IMX686 moduljáról van szó, ami 64 megapixel felbontásával pazar fotók elkészítésére lett tervezve.

A kiszivárgott benchmarkok alapján a Galaxy A82 szívében feltehetően a Qualcomm Snapdragon 855+ lapkakészlete duruzsolhat, amelyet korábban Snapdragon 860-ra neveztek át, bár ráncfelvarrást nem végeztek el rajta.

A Galaxy A82 először Dél-Koreában jelenhet meg, az viszont kérdéses, a világ többi országában mikor várható a bemutatása. Ha hihetünk a pletykáknak, akkor a Samsung még idén nyáron közzéteheti a pontos indulási dátumot, ezért nem árt, ha figyelemmel követjük az aktuális híreket.

A CATL legújabb fejlesztése új szintre emelheti az elektromosautó-ipart

A Debrecenben gyárat építő kínai vállalat olyan platform kifejlesztését jelentette be, amely több szempontból is hasznára válhat az elektromos autózásnak.