Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Ezekkel a mobiltelefonokkal előzné be az Apple-t a Samsung

Az Apple tavalyi szárnyalásának apropóján a dél-koreai gyártó a középkategóriás mobilpiacon vágna vissza a 2020-as vereségért.

...svg content...Fotó: Samsung
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Samsung hivatalosan is bemutatta három középkategóriás készülékét, a Galaxy A52-t, a Galaxy A52 G-t és a Galaxy A72-t – olvasható a CNBC riportjában.

A dél-koreai techóriás elárulta, a legújabb telefonok elődjeikhez képest komoly ráncfelvarráson estek át, így javult a kamera minősége, a képernyő és az akkumulátor üzemideje is. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

A Galaxy A52 egy 6,5 colos kijelzőt kapott, a Galaxy A72 egy 6,7 colos képernyővel érkezik, míg a Galaxy A52 5G-s változata egy 120 Hz-es képernyőfrissítési sebességű display-jel lett ellátva a többi modellben alkalmazott 90 Hz-es megoldással szemben.

Mindhárom okoseszközbe egy négyszenzoros kamerarendszert szereltek, melynek főkamerája 64 megapixeles felbontású fényképek készítésére képes. Az A72 ezen felül háromszoros optikai zoommal büszkélkedhet, ezáltal egy tíz méterre lévő tárgyról három méterről is ugyanolyan éles fotót lőhetünk. Az új A-széria egyik különlegessége a Fun Mode, melynek segítségével a Snapchaten használt filterekkel és effektekkel pezsdíthetjük fel fotóinkat és videóinkat valós időben.

Ami az akkumulátort illeti, az A52 és az A52 5G 4 500 mAh kapacitású aksival biztosítja az energiát a megfelelő működéshez, az A72 hátlapjában pedig egy 5 000 mAh-ás egység foglal helyet, melynek hála akár két napig töltés nélkül használhatjuk a mobilt.

A Samsung Galaxy A52 349 euróba, az A52 5G 429 euróba, míg a legdrágább modell, az A72 449 euróba fog kerülni, értékesítése előreláthatólag március 18-án kezdődhet meg Európában, hazánkban néhány héttel később indulhat el a készülékek árusítása.

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.