Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Falatnyi melltartóban fotózták Justin Bieber modell kedvesét

Fotó: Instagram/Hailey Rhode Baldwin Bieber
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hailey Rhode Baldwin Bieber továbbra is nagyon aktív a közösségi médiában, és mindezt szexi fotókkal koronázza meg.

Hailey Rhode Baldwin Bieber az egyik legismertebb modellé vált az évek alatt, aminek nyilván ahhoz is köze van, hogy Justien Bieber révén még többen követik a közösségi médiában. Összesen már több mint 50,3 millió követőt számolhat, amire igazán büszke lehet, mert ez tényezőnek számít.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

Hailey nem túl szégyenlős, nem egy szexi fotót láthattunk már róla, és valószínűleg ez a jövőben sem fog sokat változni. Különleges személyiség, egy igazi egyéniség, aki kivételes vonalakkal rendelkezik.

Ez már önmagában elegendő ahhoz, hogy valaki elinduljon a modellszakmában, pláne úgy, hogy milliók ismerik és követik. Nem csoda, hogy kapkodhatnak érte a nagyobbnál nagyobb márkák, mert a neve is erős.

Egy ilyen karakterrel pedig súlyos dollármilliókat lehet keresni, és természetesen cserébe a modellt is megfizetik. A számok nem ismertek, ám mindenki el tudja képzelni, hogy mekkora összegekről lehet szó.

A mindig nagyon vonzó fiatal lány legutóbb egy falatnyi melltartóban jelentkezett, és sok időnek nem kellett eltelnie ahhoz, hogy már 1,5 millió felett legyen a like-ok száma a bejegyzés alatt. Ez egy újabb izgalmas este lehetett a sztárnak, akinek az édesapja nem mellesleg ugyancsak világhírű.