Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Az egyik F1-es pilóta rögtön gofrival nyitotta a Brit Nagydíjat (fotók)

Nem kell mondanunk, hogy rögtön megjött az étvágyunk egy kis édességre, hála az F1-es pilótának.

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezen a hétvégén sem maradunk Forma-1 nélkül, hiszen az F1-es mezőny átkocsikázott az Egyesült Királyságba. Túl sok utat nem kellett megtenniük ehhez, nem mint Kanadában, ami a világ másik felén van.

Jelenleg Silverstone-ban vendégeskedik a mezőny, és megkaphattuk az első hivatalos fotót a készülőben lévő új F1-es filmről, ami nagy durranásnak ígérkezik. Minden bizonnyal nem fogunk csalódni. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

A versenyzők egy része civilben érkezett meg a csütörtöki sajtónapra, így tett Lewis Hamilton is a nagyon feltűnő szettjében. Már az Osztrák Nagydíjon is laza volt, zenével hangolt a futamra, a nagy rajtra.

Valószínűleg most is így fog tenni, és mindig érdekes látni, milyen stílust választanak a versenyzők. Egy biztos, a Mercedes hétszeres világbajnokánál senki sem öltözik feltűnőbben, ez garantált.

A fotókon Cunoda is feltűnt, kezében egy ízletes gofrival, amit egészen nyugodtan megengedhet magának. Azonnal megkívántuk az édességet, az egyik legfinomabb, feltéve, ha a tészta tökéletes, többek között állagra is.